Ποια είδη ρούχων φορούν οι έφηβοι για χοροί επιστροφής;

Σχεδόν κάθε έφηβος προσβλέπει στην επιστροφή στην πατρίδα κάθε χρόνο, είναι ένα πρελούδιο στο χορό. Τα κορίτσια και τα αγόρια παίρνουν να ντύνονται, βγαίνουν και χορεύουν τη νύχτα μακριά. Εκτός από την ανησυχία για το ποιος πρόκειται να ρωτήσει ποιον στο χορό και αν πρέπει ή όχι να προσκομίσετε τον χορό και ενδεχομένως να διακινδυνεύσετε τη διαχρονική αμηχανία της έφηβής σας επειδή έχετε μαμά και μπαμπά στην ίδια κοινωνική λειτουργία, τι να φορέσετε είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για Οι περισσότεροι έφηβοι. Παρόλο που όλα τα σχολεία είναι διαφορετικά, τα περισσότερα έχουν ένα αρκετά παρόμοιο σύνολο κανόνων όταν πρόκειται για τον κώδικα ενδυμασίας για το σπίτι.

Αποκωδικοποίηση του κώδικα φόρεσης

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυμνασίων ζητούν από εκείνους που συμμετέχουν στο φόρεμα χορού homecoming σε επίσημη ή ημι-τυπική ενδυμασία. Συνήθως, αυτές οι πληροφορίες παρέχονται στα εισιτήρια χορού ή στις προσκλήσεις. Τα ρούχα που ο έφηβός σας φοράει για να επιστρέψει στο σπίτι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν η επιστροφή στο σπίτι της σχολής θεωρείται επίσημη ή ημιτελική. Εάν δεν γνωρίζει και δεν μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες οπουδήποτε, καλέστε το σχολείο και ζητήστε να μιλήσετε σε όποιον είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό του χορού.

Ημι-τυπική ενδυμασία για τα αρσενικά

Σύμφωνα με το EmilyPost.com, μια ιστοσελίδα γεμάτη με συμβουλές για την εθιμοτυπία, ντύνοντας τον γιο σου σε ημιτελικά ρούχα σημαίνει να τον ντύσεις σε κοστούμι και γραβάτα. Για έναν ημι-επίσημο χορό επιστροφής, ο γιος σου πρέπει να φορέσει κοστούμι. Θα πρέπει να είναι ένα σκούρο χρώμα, όπως το ναυτικό, καφέ ή μαύρο. Θα πρέπει να φορέσει ένα πουκάμισο φόρεμα, μια γραβάτα, κάλτσες φόρεμα και σκούρο χρώμα παπούτσια φόρεμα. Ένα γιλέκο είναι προαιρετικό όταν πρόκειται για ημι-τυπική ενδυμασία.

Ημι-τυπική ενδυμασία για τα κορίτσια

Η ημι-τυπική φθορά για τα κορίτσια μπορεί να κυμανθεί οπουδήποτε από μια ντυμένη φούστα και σακάκι σε ένα φόρεμα κοκτέιλ, σύμφωνα με το EmilyPost.com. Για να συντηρηθείτε με τον κώδικα ενδυμασίας για έναν ημι-επίσημο χορό επιστροφής, η κόρη σας μπορεί να φορέσει ένα κοκτέιλ φόρεμα το απόγευμα, ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή ακόμα και ένα κοστούμι. Πρέπει να φορέσει τα τακούνια.

Επίσημη ενδυμασία

Η επίσημη ενδυμασία αποκαλείται επίσης μαύρη στολή. Σύμφωνα με το EmilyPost.com, το παιδί σας πρέπει να ντύσει όσο το δυνατόν περισσότερο για αυτό. Τα αγόρια πρέπει να φορούν σκούρο κοστούμι ή ακόμα και σμόκιν, λευκό πουκάμισο, παπούτσια για φόρεμα, συντηρητική γραβάτα και κάλτσες φόρεμα. Τα κορίτσια πρέπει να φορούν επίσημη φόρμα στο πάτωμα, ντυμένο κοκτέιλ φόρεμα, μικρό μαύρο φόρεμα και επίσημα αξεσουάρ όπως ψηλά τακούνια, μανίκια και μια βράδυ.

Σχολικές πολιτικές σχολείου

Συνήθως, τα περισσότερα σχολεία απαιτούν οι φοιτητές να τηρούν ορισμένους κώδικες ένδυσης ακόμα και αν η ενδυμασία είναι εισηγμένη ως επίσημη ή ημιφορική. Για παράδειγμα, το γυμνάσιο Chopticon στο Μέριλαντ απαιτεί οι φοιτητές να φορούν επίσημα ρούχα για να επιστρέψουν στο σπίτι, αλλά έχουν επίσης κανόνες για επίσημη φθορά. Η διοίκηση του Chopticon δεν επιτρέπει την επίσημη φθορά που είναι χαμηλή στην πρόσοψη ή την πλάτη για τα κορίτσια, χωρίς λαιμόκοψη, χωρίς σχισμές που εκτείνονται περισσότερο από τέσσερις ίντσες πάνω από το γόνατο, χωρίς γυμνά στομάχια και χωρίς φορέματα με διακοσμητικά σχέδια οπουδήποτε. Τα αγόρια δεν μπορούν να φορούν εύθραυστα παντελόνια ή τζιν. Ελέγξτε με το σχολείο της εφηβικής ηλικίας σας για να δείτε εάν έχουν προσθήκες στον κανόνα της επίσημης ή ημιφορικής ενδυμασίας πριν πάρετε την εφηβική σας αγορά για ένα συγκρότημα επιστροφής.