Μας ναυτικό βασικές απαιτήσεις κατάρτισης κολύμβησης

Πριν ολοκληρώσετε τη βασική εκπαίδευση του ναυτικού του Η.Π.Α., πρέπει να θεωρήσετε ως κολυμβητή Τρίτου Κλάδου. Απαιτούνται περαιτέρω δοκιμές για να πληρούν τις προϋποθέσεις για προχωρημένες θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά όλες βασίζονται στη δοκιμασία αξιολόγησης των κολυμβητικών δεξιοτήτων. Πρέπει να είστε αρκετά άνετοι στο νερό που φαίνεται χαλαρό σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής, όπως περιγράφεται στις κατευθυντήριες οδηγίες κολύμβησης του Ναυτικού.

Η βασική αξιολόγηση των δεξιοτήτων κολύμβησης μετράει την ικανότητά σας να κολυμπήσετε 15 μέτρα στο βάθος του ύδατος, να κολυμπήσετε άλλα 15 μέτρα στο νερό πάνω από το κεφάλι, να τρέξετε το νερό για ένα πλήρες λεπτό και να επιπλέσετε με το πρόσωπο προς τα κάτω για ένα πλήρες λεπτό. Τα βασικά μαθήματα κολύμβησης διδάσκουν όλες αυτές τις δεξιότητες και θα πρέπει να είστε άνετοι μαζί τους πριν μπείτε στη βασική εκπαίδευση. Το Πολεμικό Ναυτικό προσφέρει μαθήματα κολύμβησης για όσους δεν περάσουν αυτό το τεστ ελάχιστων δεξιοτήτων – αλλά στον στρατό, ο στόχος σας είναι να υπερβείτε την απαίτηση, όχι μόνο να περάσετε. Η δοκιμασία κολύμβησης για τον κολυμβητή Τρίτης Τάξης περιλαμβάνει τη βασική δοκιμασία αξιολόγησης των κολυμβητικών δεξιοτήτων, εκτός από μερικές ακόμα δεξιότητες που εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιβιώσετε σε ανοιχτό νερό χωρίς συσκευή επίπλευσης σε κατάσταση άντλησης.

Θα πρέπει να είστε σε θέση να πηδήσετε σε βαθιά νερά από μια πλατφόρμα 5 έως 10 ποδιών και να βρεθείτε εύκολα στην επιφάνεια σας. Αυτή η δραστηριότητα προσομοιώνει το άλμα και συνεπάγεται ένα συγκεκριμένο σύνολο κανόνων σχετικά με την τοποθέτηση του σώματος. Δεν πρέπει να λυγίζετε στη μέση και το κεφάλι σας πρέπει να κρατιέται ψηλά. Τα πόδια σας πρέπει να περνούν στον αστράγαλο και τα χέρια σας πρέπει να περνούν πάνω από το στήθος σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό σας χέρι για να τσιμπήσετε τη μύτη σας, στηρίζοντας το χέρι σας τοποθετώντας το ροζ κάτω από τη σαγόνι σας. Αυτό σας εμποδίζει να χάσετε τη λαβή σας από την πρόσκρουση του χτυπήματος στο νερό.

Πρέπει να μπορείτε να κολυμπήσετε 50 μέτρα χωρίς να σταματήσετε ή να κρατήσετε το πλάι στην πισίνα. Πρέπει να επιδείξετε την κατάλληλη τεχνική στην μπροστινή ανίχνευση, το μαστίγιο, την πλάτη και το στοιχειώδες πλάτη. Το Ναυτικό έχει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες για κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο, κυρίως όσον αφορά τις τεχνικές αναπνοής και πρόωσης. Μάθετε το σωστό λάκτισμα για κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο και μάθετε να εκπνέετε υποβρύχια, ώστε να πρέπει να εισπνεύσετε μόνο όταν αναπνέετε. Τεχνική πρακτικής για τον συντονισμό των κινήσεων των βραχιόνων και των ποδιών για βέλτιστη πρόωση.

Ο επιρρεπής float και ο πληθωρισμός ενδυμάτων είναι τεχνικές που χρησιμοποιείτε για να παραμείνετε στη ζωή ενώ περιμένετε τη διάσωση, έτσι ώστε οι δεξιότητές σας πρέπει να είναι σταθερές. Η δοκιμή κολυμβητή Τρίτης Τάξης σας απαιτεί να επιπλέετε με όψη προς τα κάτω για 5 λεπτά σε οποιαδήποτε θέση, εκπνέοντας μέσω της μύτης και του στόματος και περιστρέφοντας στο λαιμό για να εισπνεύσετε μέσω του στόματος. Οι κινήσεις των χεριών και των ποδιών σας πρέπει να σας κρατήσουν στην επιφάνεια, αλλά η υπερβολική κίνηση της θέσης είναι απαράδεκτη. Για τον έλεγχο του πληθωρισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο για να γεμίσετε το πουκάμισο και τα παντελόνια σας με αέρα, αλλά πρέπει να μείνετε κοντά στην επιφάνεια για ολόκληρη τη διαδικασία. Τα ρούχα σας πρέπει να είναι αρκετά φουσκωμένα για να επιπλέουν χωρίς να κινούνται · δεν επιτρέπεται η αγωνία και η βύθιση.

Αξιολόγηση κολύμβησης

Βόλτα βάθους

50-Yard κολύμπι

Πλωτήρας / πληθωρισμός