Τι να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε τον πόνο στον αυχένα του θηλασμού;

Μετά από την εργασία και να παραδώσει, μετά από τις συσπάσεις μετά το τοκετό, ένα πονόσωμο σώμα και τα σκασμένα στήθη συχνά κάνουν αργή εργασία της διαδικασίας ανάκαμψης. Εάν έχετε επιλέξει να θηλάσετε το μωρό σας, η πιθανότητα για ένα τεντωμένο λαιμό προσθέτει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα σε μια ήδη οδυνηρή περίοδο αποκατάστασης. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για τη σύσπαση μετά τον τοκετό πόνο, πόνο στο λαιμό και στην πλάτη από το θηλασμό είναι απολύτως αποτρέψιμο με τα σωστά προϊόντα και τη σωστή τεχνική ενώ τρώτε το μικρό σας.

Ορθή στάση

Είναι ένα συνηθισμένο λάθος να διασκεδάζετε το μωρό σας για να φέρετε το στήθος σας στο στόμα του για ευκολότερη νοσηλεία. Ενώ η ταλάντωση θα βοηθήσει το μωρό σας να μανδαλώσει ευκολότερα, προκαλεί μεγάλη ενόχληση για τα 15 με 30 λεπτά που περνάτε κάθε συνεδρία νοσηλείας. Φέρτε το μωρό σας στο στήθος σας και όχι το στήθος σας στο μωρό σας. Αν έχετε πρόβλημα να μανδαλώτε αλλιώς, μαντέψτε το μωρό σας μόνο για να αποκτήσετε ένα στερεό μανδάλωμα, στη συνέχεια σκουπίστε το μωρό σας προς τα πάνω και στηρίξτε το πίσω κρατώντας το μωρό σας ενάντια στο σώμα σας για να ανακουφίσει το στέλεχος στο λαιμό και στην πάνω πλάτη.

Μαξιλάρι θηλασμού

Ένα μαξιλάρι θηλασμού σχήματος U είναι ιδανικό για να συμβάλει στη μείωση της πίεσης στο λαιμό κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης σίτισης. Ένα μαξιλάρι θηλασμού είναι σύμφωνο με το σώμα σας και φέρνει τη θέση του μωρού ψηλότερα, ώστε να μην χρειάζεται να στηρίζετε όλο το βάρος του με τα χέρια, το λαιμό και την πλάτη. Τα μαξιλάρια θηλασμού είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τα μωρά που πρέπει να νοσηλεύονται σε μια συγκεκριμένη θέση, η οποία μπορεί να μην είναι η πιο άνετη για εσάς. Μαξιλάρια θηλασμού είναι συνήθως διαθέσιμα σε προμήθεια μωρού και μεγάλα καταστήματα κουτιών.

Υποστηρικτική καρέκλα

Ο μαλακός καναπές είναι σίγουρα μια κλήρωση για τις κουρασμένες μητέρες, αλλά αν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια πιο υποστηρικτική διάταξη καθισμάτων. Ενώ ένας καναπές είναι μια άνετη επιλογή, οι περισσότεροι καναπέδες δεν διαθέτουν σωστή οσφυϊκή υποστήριξη, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ανώτερη πλάτη της πλάτης και του λαιμού καθώς ταΐζετε το μωρό σας. Επιλέξτε ένα ανεμόπτερο ή ένα μαλακό κουνιστό καρεκλάκι, όπου μπορείτε να διατηρήσετε μια όρθια θέση για να αποφύγετε την πτώση και την κακή στάση ενώ θηλάζετε.

Νοσηλευτική σουτιέν

Τα στήθη σας υποβάλλονται σε διάφορες αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, γι ‘αυτό και είναι καινούργιο, υποστηρικτικό σουτιέν. Τα στήθη σας αλλάζουν σχήμα, έτσι ώστε τα παλιά σας σουτιέν δεν είναι τόσο υποστηρικτικά όσο ήταν κάποτε. Τα βαρύτερα και μεγαλύτερα στήθη σας συχνά προκαλούν πόνο στην πλάτη και στο αυχένα, ειδικά αν συνήθως έχετε μικρότερα στήθη όταν δεν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Επενδύστε σε ένα υποστηρικτικό σουτιέν θηλάζοντας για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την πρόσθετη υποστήριξη που χρειάζεστε μέχρι να αποκτήσετε το μωρό σας.