Θα περπατήσει 2 μίλια το διάδρομο είναι αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους;

Ένας ποδόμυλος 2 μιλίων παρέχει μια σύντομη προπόνηση που μπορεί να κάψει μερικές θερμίδες. Η έμφαση δίνεται σε “μερικά”. Ενώ μια βόλτα 2 μιλίων είναι καλύτερη από τίποτα, δεν πρέπει να περιμένετε να χάσετε βάρος με αυτή την προπόνηση μόνη της.

Μικρή απώλεια βάρους

Για να χάσετε μια κιλό λίπους θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα 3.500 θερμίδων. Ένα άτομο 120 λιβρών θα κάψει περίπου 170 θερμίδες σε ένα διάδρομο διαδρόμου μήκους 2 μιλίων. Αυτό είναι ίσο με περίπου 0,05 λίβρες – ή λιγότερο από 1 ουγγιά απώλειας βάρους. Οι βαρύτεροι άνθρωποι καίνε θερμίδες με ταχύτερο ρυθμό. Ένα άτομο 220 λιβρών θα κάψει περίπου 270 θερμίδες με τα πόδια για 2 μίλια. Αυτό λειτουργεί σε περίπου 0,08 λίβρες ή λίγο πάνω από 1 ουγκιά · Περπατώντας 2 μίλια την ημέρα υποθετικά θα αποδώσει απώλεια βάρους περίπου μισό λίβρα την εβδομάδα. Αλλά αυτό υποθέτει ότι το άτομο δεν καταναλώνει θερμίδες που υπερβαίνουν τις καθημερινές ανάγκες. Εάν αυξήσετε την πρόσληψη σας, θα μειώσετε την απώλεια βάρους. Για την ασφαλή απώλεια βάρους δημιουργήστε ένα ημερήσιο έλλειμμα 500 έως 1.000 θερμίδων την ημέρα, το οποίο θα πρέπει να αποφέρει απώλεια βάρους από 1 έως 2 λίρες την εβδομάδα.

Ανύψωση της έντασης

Για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και να συνεχίσετε να καίτε τις θερμίδες μετά την προπόνηση σας, θα πρέπει να κάνετε ασκήσεις υψηλής έντασης ή γυμναστική. Περπατώντας στον διάδρομο είναι μια άσκηση χαμηλής έντασης, ώστε να μην επωφεληθείτε από αυτό το αποτέλεσμα afterburn. Αλλά αν είστε παθολογικά παχύσαρκο, αυτό μπορεί να είναι όλα όσα είστε σε θέση και μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης.