Τα καλύτερα pedometers για το τρέξιμο

Ένα βηματόμετρο βοηθά στην παρακολούθηση της προόδου και σας οδηγεί στο επόμενο επίπεδο. Τα βηματόμετρα παρακολουθούν τα βήματά σας μέσω ενός συγκεκριμένου μηχανισμού, της τρίχας ή του επιταχυνσιόμετρου και μπορούν να παρακολουθούν άλλα δεδομένα σε προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Πριν αγοράσετε ένα βηματόμετρο, αποφασίστε ποια χαρακτηριστικά θα ταιριάζουν καλύτερα στο τρέχον στυλ και ανάγκες σας.

Βασικές λειτουργίες

Βασικά βηματόμετρα μπορούν να αγοραστούν σε ένα σημείο τιμής ιδανικό για έναν αρχάριο ή κάποιον που κοιτάζει απλώς απλά να μετράει βήματα. Τα περισσότερα μοντέλα κατώτερου άκρου μετράνε τα βήματα χρησιμοποιώντας μηχανισμό κνήμης που απαιτεί την αποκοπή στην κατακόρυφη θέση για να είναι ακριβής.

Προηγμένη λειτουργία

Τα βηματόμετρα υψηλότερου τέλους μπορούν να μετρήσουν τα βήματα και να διαθέτουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τον υπολογισμό των θερμίδων που έχουν καεί, την αυτόματη καθημερινή επαναφορά και την αντιστοιχία με τις ηλεκτρονικές συσκευές για την παρακολούθηση των προπονήσεων. Τα βηματόμετρα υψηλότερου άκρου μετρούν τα βήματα χρησιμοποιώντας ένα μηχανισμό επιταχυνσιόμετρο. Αυτοί οι μηχανισμοί επιτρέπουν την ανατροπή των πετρομέτρων κάθετα ή φθορά σε μια τσέπη.

Ρολόγια βηματόμετρο

Τα ρολόγια Pedometer χρησιμοποιούν ένα μηχανισμό επιταχυνσιομέτρου για να μετρήσουν με ακρίβεια τα βήματα και να φορεθούν στον καρπό. Αυτά τα ρολόγια είναι νεώτερα στην αγορά, διαθέτουν πολλά επιπλέον και είναι άνετα να φορούν. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την παρακολούθηση των ρυθμών ύπνου, την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας και τη συμβατότητα με τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Smart Pedometers

Οι περισσότεροι χώροι της αγοράς έξυπνων τηλεφώνων περιέχουν εφαρμογές βηματόμετρων που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ή με μικρή χρέωση. Όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή τηλεφώνου ως βηματόμετρο, επιλέξτε ένα που χρησιμοποιεί το GPS για να καθορίσετε την απόσταση και την ταχύτητα για να εξασφαλίσετε την ακρίβεια.