Τι είναι στο kfc cole slaw;

Ανάμεσα στους γνώστες των γρήγορων φαγητών, το KFC cole slaw κατέχει ένα τιμημένο σημείο. Θεωρείται από τους μερικούς ότι είναι η καλύτερη προσφορά στο μενού KFC, και οι συνταγές copycat αφθονούν. Η KFC δημοσιεύει συστατικά και διατροφικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένης της κολοκυθιάς. Ωστόσο, όσοι το κάνουν στο σπίτι επιμένουν ότι η γεύση προέρχεται από άλλα συστατικά που δεν περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του KFC. Οι πιό πιθανοί υποψήφιοι, όσον αφορά τα μυστικά συστατικά, φαίνεται να είναι βουτυρόγαλα και εστραγκόν.

Εισηγμένα συστατικά

Ο ιστότοπος του KFC περιλαμβάνει όλα τα συστατικά για τη συλλογή του. Περιλαμβάνουν ψιλοκομμένο λάχανο, καρότα, κρεμμύδια, ζάχαρη, νερό, σογιέλαιο, αποσταγμένο ξύδι, σιρόπι καλαμποκιού, άμυλο διατροφής, ολόκληρα αυγά, αλάτι, ξύδι καλαμποκιού, μπαχαρικό, μηλίτη μήλου, ξύδι και πάπρικα. Περιέχει επίσης φυσικές και τεχνητές γεύσεις.

Διατροφικές πληροφορίες

Μια μερίδα KFC cole slaw περιέχει 150 θερμίδες. Εξήντα θερμίδες προέρχονται από λίπος, ωστόσο το KFC cole slaw δεν περιέχει trans-λιπαρά. Δεν υπάρχει ούτε χοληστερόλη. Υπάρχουν 21 g υδατανθράκων και 2 g διαιτητικών ινών. Το KFC cole slaw περιέχει επίσης 135 mg νατρίου, υποδεικνύοντας ένα βαρύ χέρι με τον αναδευτήρα αλατιού.

Βουτυρόγαλα / χυμός λεμονιού

Το Top Secret συνταγές αξίζει την πίστωση για την απόσπαση της πρώτης συνταγής κλώνου της KFC cole slaw, την οποία περιγράφει ως «το καλύτερο slaw του κόσμου» στην πρώτη έκδοση του «Top Secret Recipes» το 1987. Βουτυρόγαλα και χυμός λεμονιού εμφανίζονται στη συνταγή κλώνου, Αλλά όχι στον ιστότοπο του KFC. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δημοσίευσαν σχόλια στην ιστοσελίδα επαινούν τη συνταγή ως πραγματική συμφωνία.

Εραργκόν / Θαύμα μαραθώνιος

Ο ιστότοπος Top Secret Recipes επιμένει ότι τα μυστικά συστατικά που δίνουν στο KFC Cole την ιδιαίτερη γεύση του είναι το ξύδι εστραγκόν και το Miracle Whip αντί του μάγου. Προτείνει επίσης την κάλυψη και την ψύξη της ζύμης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ορισμένοι λάτρεις του KFC επιμένουν ότι η ψύξη για μερικές ημέρες αναδεικνύει την αληθινή γεύση του αγαπημένου φαγητού γρήγορου φαγητού.