Όραμα διάδρομο γυμναστήριο αντιμετώπιση προβλημάτων

Με μια ματιά, ένας διάδρομος μπορεί να φαίνεται σαν ένα σχετικά απλό μηχάνημα, που διαθέτει μια περιστρεφόμενη ζώνη κίνησης στην οποία περπατάτε ή τρέχετε. Αλλά κάθε μηχάνημα με κινούμενα μέρη μπορεί να έχει δυσκολίες. Επιπρόσθετα, τα ηλεκτρονικά της κονσόλας μπορεί ενίοτε να παρουσιάζουν δυσλειτουργίες. Η εκμάθηση της αντιμετώπισης μικρών προβλημάτων από μόνος σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα και να σας αποτρέψει από το να λείψετε τις συνεδρίες προπόνησης.

Αντιμετώπιση προβλημάτων της κονσόλας

Μασάζ τα πλήκτρα αν κάποια από αυτά δεν λειτουργούν. Με το αποσυνδεδεμένο διάδρομο, τρίψτε ένα μαλακό πανί πάνω από τα πλήκτρα. Εάν τα κλειδιά εξακολουθούν να μην λειτουργούν αφού συνδέσετε ξανά το διάδρομο, βεβαιωθείτε ότι η πάνω ταινία της πλακέτας είναι σωστά συνδεδεμένη. Αποσυνδέστε τον διάδρομο, περιμένετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια ξεβιδώστε την πρόσοψη της κονσόλας. Βρείτε το καλώδιο που τρέχει κατά μήκος του κάτω μέρους του άνω πίνακα. Το καλώδιο έχει λευκές λωρίδες αλλά είναι κατά τα άλλα καθαρό. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις είναι ασφαλείς.

Επίλυση προβλημάτων υλικού

Δοκιμάστε μια ποικιλία μέτρων αν η κονσόλα δεν ανάβει. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης λειτουργίας είναι αναμμένος και ενεργοποιείται η κόκκινη ενδεικτική λυχνία. Δείτε αν το βύσμα του διαδρόμου είναι ασφαλώς στην πρίζα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα προστατευτικό κύμα, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο. Αποσυνδέστε το μηχάνημα και ελέγξτε αν το καλώδιο έχει λυγίσει ή έχει υποστεί βλάβη – αν ναι, αντικαταστήστε το καλώδιο. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης κυκλώματος του σπιτιού σας δεν έχει σκιστεί.

Ελέγξτε τη σύνδεση του πλήκτρου της κονσόλας, εάν εμφανιστεί το μήνυμα “κλειδί ασφαλείας κλειστό” στην κονσόλα. Ο διάδρομος δεν θα λειτουργήσει εκτός εάν το κλειδί είναι ασφαλώς στην κονσόλα.

Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας και τη σύνδεσή του εάν ο ιμάντας κίνησης δεν κινείται ή ο διάδρομος δεν ανυψώνεται με εντολή. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον κινητήρα αποσυνδέοντας τον διάδρομο, περιμένοντας 60 δευτερόλεπτα και αφαιρώντας το κάλυμμα του κινητήρα. Αφού τα κόκκινα φώτα LED στην πλακέτα ελέγχου κινητήρα είναι απενεργοποιημένα, επανασυνδέστε τυχόν χαλαρά καλώδια.

Εξετάστε τη σύνδεση ισχύος του διαδρόμου αν δεν λειτουργεί ομαλά και συνεχώς. Εάν το μηχάνημα είναι συνδεδεμένο σε ένα καλώδιο προέκτασης ή σε μια τροφοδοσία, δοκιμάστε να συνδέσετε το καλώδιο απευθείας σε μια πρίζα τοίχου. Ελέγξτε τα ηλεκτρονικά του σπιτιού σας για να δείτε αν ο διάδρομος βρίσκεται σε ένα ειδικό κύκλωμα. Το μηχάνημα μπορεί να σταματήσει και να ξεκινήσει ή να τρέξει με διαφορετικές ταχύτητες εάν μοιράζεται ενέργεια με άλλα μεγάλα ηλεκτρονικά μέσα στο σπίτι σας.

Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του Vision Fitness για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του ιμάντα κίνησης. Για παράδειγμα, για τα μοντέλα της σειράς T9700 και Premier της εταιρείας, σφίξτε τον ιμάντα κίνησης χρησιμοποιώντας το κλειδί Allen που τροφοδοτείται με τον διάδρομο. Τοποθετήστε το κλειδί στις βίδες τάσης στο κάτω και αριστερό άκρο του μηχανήματος. Δώστε κάθε μπουλόνι σε τέταρτη στροφή δεξιόστροφα και ελέγξτε ξανά τον ιμάντα. Επαναλάβετε τη διαδικασία, εάν είναι απαραίτητο, μέχρι ο ιμάντας να είναι σφιγμένος.

Κεντράρετε τις σειρές T9700 και Premier τρέχουσες ζώνες τρέχοντας το μηχάνημά σας σε 2 mph και παρατηρώντας τη ζώνη. Περιστρέψτε τον δεξιό κοχλία τάσης κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού κατά το ένα τέταρτο της στροφής, αν ο ιμάντας εκτείνεται πολύ μακριά προς τα δεξιά. Κάνετε το ίδιο και με το αριστερό μπουλόνι αν ο ιμάντας κινείται πολύ μακριά προς τα αριστερά.