Τις επιπτώσεις των εφηβικών απαγόρευσης κυκλοφορίας

Ως γονέας ενός έφηβου, έχετε μάλλον αγωνιστεί για μια κατάλληλη απαγόρευση της κυκλοφορίας τουλάχιστον δύο φορές. Ο έφηβος πιθανότατα αισθάνεται ότι μια μεταγενέστερη απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι μια χαρά, ενώ μπορείτε να ξεκουραστείτε ευκολότερα όταν επιστρέψει στο σπίτι ασφαλές και ήχο προτού να πάει πολύ αργά. Οι έφηβοι που έχουν καθυστερημένη απαγόρευση της κυκλοφορίας ή καθόλου, θα αντιμετωπίσουν πιο επικίνδυνες καταστάσεις και θα συμμετάσχουν σε πιο επικίνδυνες συμπεριφορές από τους έφηβους που έρχονται σπίτι σε λογική ώρα. Η κατανόηση των αποτελεσμάτων της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μπορεί να σας βοηθήσει και εσείς να βρει έναν χρόνο που να λειτουργεί και για τους δυο σας.

Εγκλημα

Ενώ ο έφηβός σας δεν κινδυνεύει πάντοτε να εμπλακεί σε εγκληματική δραστηριότητα αργά το βράδυ, ο κίνδυνος να εκτεθεί σε έγκλημα ή να γίνει θύμα του, αυξάνεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των δημάρχων. Οι έφηβες απαγορεύουν τη δραστηριότητα των συμμοριών, μειώνοντας τις ευκαιρίες συγκέντρωσης των μελών, γεγονός που βοηθά στη μείωση των βιαιοπραγιών και των εγκλημάτων που συνδέονται με τα ναρκωτικά που συνδέονται με τις συμμορίες, σύμφωνα με τη Διάσκεψη των Δημάρχων των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια μελέτη του 1997. Κάθε φορά που ο έφηβός σας είναι έξω όταν τα εγκλήματα έχουν δεσμευτεί ups τις πιθανότητές του να εκτεθούν σε αυτό. Αυτό περιλαμβάνει διάρρηξη, κλοπή και βανδαλισμό. Μια απαγόρευση της κυκλοφορίας παίρνει το σπίτι της, όπου είναι ασφαλής και την κρατά μακριά από άλλους έφηβους που κάνουν παράνομα πράγματα.

Ναρκωτικά και Αλκοόλ

Είναι αλήθεια ότι ο έφηβος σας θα μπορούσε να τραυματιστεί οποιαδήποτε στιγμή, αλλά η νύχτα μπορεί να κάνει τις πιθανότητες λίγο υψηλότερες. Περισσότερο θανατηφόρα ατυχήματα αυτοκινήτων εφήβων συμβαίνουν τη νύχτα με 18 τοις εκατό των θανάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας και το 54 τοις εκατό κατά τις νυχτερινές συνδέονται με το οινόπνευμα, σύμφωνα με μια μελέτη Forbes 2009 που αναφέρθηκε στην ψυχολογία σήμερα. Η νύχτα είναι όταν πολλοί έφηβοι πειραματίζονται με ναρκωτικά και αλκοόλ, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο βλάβης ή θανατώσεων εάν έχουν καθυστερημένη απαγόρευση της κυκλοφορίας ή δεν έχουν καθόλου. Ακόμη και αν δεν οδηγούν ή δεν δέχονται μια βόλτα από έναν φίλο, ένας έφηβος μπορεί να χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο, να επιτεθεί ή να βλάψει σοβαρά το περπάτημα ή το τρέξιμο εάν είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ και δεν έχει τα μυαλά του γι ‘αυτόν .

Η έλλειψη ύπνου

Μπορεί να μην ενδιαφέρει πάρα πολύ τα σαββατοκύριακα όταν ο έφηβός σας δεν χρειάζεται να σηκωθεί νωρίς το επόμενο πρωί, αλλά η απώλεια ύπνου κατά τη διάρκεια της σχολικής εβδομάδας μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στον έφηβο. Χωρίς αρκετό ύπνο, μπορεί να δυσκολεύεται να επικεντρωθεί στην τάξη, να μην έχει την ενέργεια για να ασκήσει αρκετή άσκηση και να είναι χαλαρή και αναστατωμένος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι περισσότεροι έφηβοι χρειάζονται περίπου εννέα ώρες ύπνου κάθε βράδυ, σύμφωνα με το HealthyChildren.org, που δημοσιεύτηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής. Αν η απαγόρευση της εφηβικής ηλικίας σας την κρατά από το να μην έχει αρκετά κλειστά μάτια, μπορεί να την ωφελήσει πολύ για να το μετακινήσει λίγο.

Ρύθμιση απαγόρευσης κυκλοφορίας

Μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς γονείς να εξισορροπήσουν την ανάγκη των εφήβων τους για ελευθερία και ανεξαρτησία διατηρώντας τον ασφαλή στο σπίτι κατά τις μικρές ώρες της νύχτας. Αντί να ορίσετε μια αυστηρή χρονική περίοδο απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ο ιστότοπος “Υγιείς Παιδιά” προτείνει να συνεργαστείτε με τον έφηβο, ανάλογα με το πού θα βρίσκεται. Για παράδειγμα, αν βρισκόταν σε ποδήλατο, να πάρει σπίτι πριν είναι σκοτεινό μπορεί να είναι κατάλληλο, αλλά αν είναι σε μια συναυλία ή ένα φεστιβάλ, μια μεταγενέστερη απαγόρευση της κυκλοφορίας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Πολλές πόλεις έχουν νόμους απαγόρευσης της εφηβείας, έτσι ώστε να κολλήσουν στη νόμιμη εποχή που οι έφηβοι πρέπει να είναι στο σπίτι, παίρνουν τις εικασίες και τα επιχειρήματα από τη θέσπιση απαγόρευσης της κυκλοφορίας.