Το καλύτερο workout για ένα 400-λίβρες. γυναίκα

Ως γυναίκα που ζυγίζει 400 κιλά, χρειάζεστε εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης που συνδυάζει την αερόβια άσκηση με την ενίσχυση της εργασίας και τις κινήσεις που βελτιώνουν την ευελιξία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέγετε ασφαλείς ασκήσεις που ενισχύουν σταδιακά το σώμα σας προστατεύοντας ταυτόχρονα τις αρθρώσεις, τους μύες και τους τένοντες σας. Επιλέξτε τις δραστηριότητες που σας αρέσουν και γιατί θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να τις υιοθετήσετε μακροπρόθεσμα.

Το περπάτημα είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να ξεκινήσετε την άσκηση. Μετρήστε πόσες βήματα παίρνετε κάθε μέρα χρησιμοποιώντας ένα βηματόμετρο. Ορίστε ένα μικρό γκολ, όπως η αύξηση του αριθμού των βημάτων που παίρνετε κάθε εβδομάδα κατά 1.000 έως 2.000 βήματα. Αυξήστε τον συνολικό αριθμό των βημάτων μέχρι να περπατήσετε 50.000 έως 70.000 βήματα την εβδομάδα. Εάν ζυγίζετε πάνω από 400 λίβρες, καίτε περισσότερες από 200 θερμίδες με τα πόδια δύο μίλια σε μία ώρα. Περάστε τρία μίλια και καίτε πάνω από 350 θερμίδες.

Εάν είστε υπέρβαροι και επιστρέφετε στην άσκηση, θα επωφεληθείτε από τις ασκήσεις που αναπαράγουν τις κινήσεις που κάνετε κάθε μέρα. Η λειτουργική άσκηση γυμναστικής περιλαμβάνει τη στόχευση πολλαπλών αρθρώσεων και μυών, βοηθώντας σας να αυξήσετε την ευελιξία σας, να ενισχύσετε το σώμα σας και να σας κρατήσουμε ασφαλέστερους από τραυματισμούς. Για παράδειγμα, κάνοντας καταλήψεις κατά την ανύψωση ελαφρών χεριών, σας προετοιμάζει για εργασίες που περιλαμβάνουν κάμψη και μεταφορά. Η ενίσχυση και η στροφή από μια πλατφόρμα ενισχύει τους μυς των γλουτιαίων, των μοσχαριών και των μηρών και αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας, βελτιώνοντας τη δύναμη και την αντοχή σας.

Η καθημερινή ζωή παρέχει πολλές ευκαιρίες να είναι πιο δραστήρια, ένας βασικός παράγοντας για την καρδιαγγειακή υγεία και την απώλεια βάρους. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση σας και ξοδέψτε χρόνο στον κήπο ή καθαρίστε το σπίτι. Πηγαίνετε στο πάρκο και παίξτε με τα παιδιά σας στην παιδική χαρά. Κάνετε τα δικά σας πράγματα με τα πόδια ή παρκάρετε πιο μακριά από τους προορισμούς σας. Καθώς μεγαλώνετε, δοκιμάστε πιο δύσκολα καθήκοντα, όπως αναρρίχηση σκαλοπατιών σε αντίθεση με ανελκυστήρα ή δοκιμάστε το περπάτημα σε απόκρημνους λόφους.

Η άσκηση στο νερό παρέχει απαλή αντοχή, ενισχύοντας τις κύριες μυϊκές ομάδες, αλλά προστατεύοντας τις αρθρώσεις και τους μυς σας από υψηλές επιπτώσεις. Τα περισσότερα κέντρα αναψυχής με πισίνες προσφέρουν μια μορφή άσκησης νερού, όπως αερόμπικ στο νερό ή το περπάτημα στο νερό. Οι γύροι κολύμβησης παρέχουν μια πιο επιθετική αερόβια άσκηση και την ενίσχυση της προπόνησης, ιδιαίτερα εάν κολυμπήσετε σε έντονο εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο μαστού ή πεταλούδα.

Ελέγξτε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης. Συζητήστε προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι καρδιακές παθήσεις ή τα κοινά προβλήματα και λάβετε υπόψη αυτό κατά την επιλογή ενός προγράμματος προπόνησης. Για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού, το American College of Sports Medicine συνιστά μια σταδιακή πρόοδο στην ένταση της άσκησης, τη συχνότητα και το χρόνο. Αν είστε νέοι για άσκηση, ξεκινήστε με δύο ή τρεις 10λεπτες συνεδρίες κάθε μέρα. Σταδιακά αυξήστε τη διάρκεια κάθε συνεδρίας με την πάροδο του χρόνου και εργάζεται μέχρι να ασκήσει τέσσερις ή πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Το περπάτημα

Λειτουργική κατάρτιση γυμναστικής

Καθημερινές δραστηριότητες

Άσκηση νερού

Σκέψεις